Ruim assortiment tennis producten Alle topmerken zeer voordelig! Altijd het juiste product beschikbaar

Mobiel menu

Tennisrackets, tennisschoenen, tassen en meer...!
DÉ ONLINE TENNIS WEBSHOP VERGELIJKER VOOR AL UW TENNISRACKETS, BALLEN, TENNISKLEDING EN MEER!
Aanbieding!
Hummel Corporate joggingsbroek marine kinderen -
Hummel Corporate joggingsbroek marine kinderen -
Artikelnummer: 130105-7000 JR Categorie: Tag:

Hummel Corporate joggingsbroek marine kinderen

24.99 17.49

Geschatte verzendtijd: 1-2 werkdagen....

Product Description

De Hummel Corporate Joggingsbroek marine kinderen is een ideale broek voor verschillende activiteiten, in deze joggingsbroek voel je je helemaal vrij. De joggingsbroek van Hummel is enorm comfortabel. De Corporate broek is voorzien van een elastische boord met aansnoerkoord zodat je de broek iedeaal op jouw maat kan aanpassen. De broek beschikt over twee verborgen steekvakken en een kontzak. Op de linkerpijp zijde zit een geborduurd ton-sur-ton logo. Op de achterkant van de broek staat ook nog een Hummel logonn* Comfortabele joggingsbroekn* Voorzien van een elastische boord met aansnoerkoordn* Twee verborgen steekvakken en een kontzakn* Geborduurd ton-sur-ton Hummel logonnMateriaal: 80% katoen, 20% polyesternnBestel de Hummel Corporate joggingsbroek marine kinderen nu eenvoudig online bij Voetbal-Geest, dé voetbalspecialist! nnMerken: Hummeln

Kenmerken van de Hummel Corporate joggingsbroek marine kinderen:

  • merk: Hummel
  • kleur: Blauw
  • maat:  

Wilt u de Hummel Corporate joggingsbroek marine kinderen zo snel mogelijk in huis hebben? Bestel dan nu op tennisrackets4u.nl voor een goedkope prijs.

Heeft u nog andere vragen betreffende het product? Neem dan gerust contact met ons op!

Tenniskleding

De tennisbaan stelt speciale eisen aan uw kleding. Met de juiste kleding kunt u comfortabel en plezierig blijven tennissen, ook bij extreme inspanning of bijzondere weersomstandigheden. Tennisrackets4u.nl biedt om die reden een uitgebreide keuze in tenniskleding aan.

Extra informatie

Merk

Kleur