Ruim assortiment tennis producten Alle topmerken zeer voordelig! Altijd het juiste product beschikbaar

Mobiel menu

Tennisrackets, tennisschoenen, tassen en meer...!
DÉ ONLINE TENNIS WEBSHOP VERGELIJKER VOOR AL UW TENNISRACKETS, BALLEN, TENNISKLEDING EN MEER!

Tennis tassen

Tennis tassen

Resultaat 1–12 van de 57 resultaten wordt getoond

Tennis tassen

Een goede tennis tas beschermt je racket onder alle omstandigheden tegen vuil en slechte weersomstandigheden tijdens vervoer. Bij Tennisrackets4u.nl vindt u een uitgebreid assortiment voor al uw wensen.

Zo kunt u kiezen hoeveel rackets u mee wilt nemen: gewoon één, of drie, of misschien wel meer dan tien? Een passende tas is heel belangrijk als u niet wilt dat de rackets tegen elkaar kunnen botsen en op die manier kunnen beschadigen.

Ook het soort tas maakt veel verschil. Tassen waarin meerdere rackets passen zijn meestal draagtassen, die veel ruimte innemen. Als u vaak met de fiets van en naar de tennisbaan gaat is het misschien te overwegen om te kiezen voor een rugzakmodel. Daar past minder in, maar daartegenover staat een grotere mobiliteit.

Een andere afweging is of u meer dan enkel rackets wilt kunnen vervoeren. Ruimere modellen bieden ook plaats aan alle andere zaken die u op de tennisbaan nodig heeft, zoals schoenen en andere kleding, tennisballen en dergelijke.

Natuurlijk heeft u bij Tennisrackets4u.nl ook de keuze uit diverse gerenommeerde tennismerken. U kunt op die manier gemakkelijk bepalen welke uitvoering u verkiest en of u een bepaald ontwerp of kleur wilt hebben. Zo krijgt u vervoer in stijl!