Ruim assortiment tennis producten Alle topmerken zeer voordelig! Altijd het juiste product beschikbaar

Mobiel menu

Tennisrackets, tennisschoenen, tassen en meer...!
DÉ ONLINE TENNIS WEBSHOP VERGELIJKER VOOR AL UW TENNISRACKETS, BALLEN, TENNISKLEDING EN MEER!

Racket tassen

Racket tassen

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Racket tassen

Racket tassen zijn ideaal geschikt om één of meerdere tennisrackets in te vervoeren. Niet alleen zorgen de beste tassen voor een goede bescherming tijdens het vervoer, maar ze maken het ook comfortabel om uw rackets mee te nemen naar verschillende tennisbanen en soms ook om al uw overige tennisbenodigdheden in te vervoeren.

Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden voor racket tassen. Hoeveel rackets wilt u bijvoorbeeld tegelijkertijd kunnen vervoeren? Trainers en toptennissers willen soms wel twaalf of meer rackets in één tas kunnen doen, maar dat is niet voor iedere speler weggelegd.

Ook de eigenschappen van de tas kunnen heel verschillend zijn. Sommige tassen zijn enkel geschikt om simpelweg rackets mee te vervoeren, maar het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u behoefte heeft aan een waterwerende of zelfs waterdichte tas. Ook zijn er tassen die uw drinken koel kunnen houden terwijl u speelt. Zo stelt iedereen dus weer andere eisen.

Ook de manier van vervoeren kan verschillen. Sommige racket tassen zijn uitgevoerd als een eenvoudige rugzak, die u ook op de fiets gemakkelijk mee kunt nemen. Andere tassen moeten langs de zij of over de schouder worden gedragen met speciale draagbanden.

Maar waar u ook naar op zoek bent in uw racket tas, Tennisrackets4u.nl heeft altijd de geschikte tas voor u in de aanbieding. Ons ruime assortiment biedt voor ieder wat wils!