Ruim assortiment tennis producten Alle topmerken zeer voordelig! Altijd het juiste product beschikbaar

Mobiel menu

Tennisrackets, tennisschoenen, tassen en meer...!
DÉ ONLINE TENNIS WEBSHOP VERGELIJKER VOOR AL UW TENNISRACKETS, BALLEN, TENNISKLEDING EN MEER!

Tennissnaren

Tennissnaren

Resultaat 1–12 van de 30 resultaten wordt getoond

Tennissnaren

Er zijn recreatieve spelers die zich nooit ook maar iets gelegen laten liggen aan de snaren van hun tennisracket. Dat zijn echter uitzonderingen, want bijna iedere speler kent wel het belang van de juiste snaren. Daarom heeft Tennisrackets4u.nl altijd een ruime selectie snaren in de aanbieding.

U moet zich niet te veel op de prijs richten, maar vooral op de eigenschappen. Bij sommige spelers en sommige rackets passen duurdere snaren beter, bij andere tennissers is een goedkopere tennis snaar het beste.

Tennis snaren verschillen namelijk onder meer in het comfort, de stugheid en de duurzaamheid. Dat betekent dat uw speelstijl en andere zaken heel veel uitmaken. Als u zeer veel gebruikmaakt van topspin is een wat stuggere snaar beter, maar andere soorten spelers kunnen misschien weer meer profiteren van soepelere tennis snaren.

Let overigens op dat u de snaren het beste met regelmaat kunt vervangen. Als u bijvoorbeeld wekelijks een rustig potje speelt, is het al merkbaar beter om maximaal twee jaar met één set tennis snaren te spelen. Speelt u vaker dan dat, dan is een nog hogere vervangfrequentie aan te raden. Te oude snaren drogen uit, spelen minder en kunnen zelfs knappen. Dat speelt niet prettig en maakt uw winkansen er niet beter op!

Heeft u nieuwe tennis snaren nodig? Wacht dan niet langer en winkel direct verder bij Tennisrackets4u.nl!