Ruim assortiment tennis producten Alle topmerken zeer voordelig! Altijd het juiste product beschikbaar

Mobiel menu

Tennisrackets, tennisschoenen, tassen en meer...!
DÉ ONLINE TENNIS WEBSHOP VERGELIJKER VOOR AL UW TENNISRACKETS, BALLEN, TENNISKLEDING EN MEER!

Tennisschoenen

Tennisschoenen

Resultaat 1–12 van de 195 resultaten wordt getoond

Tennisschoenen kopen?

Het voetenwerk is erg bepalend voor het spelverloop van een tenniswedstrijd. Daarom is het van belang om uw tennis schoenen met zorg uit te kiezen. Wanneer je een tennisschoen uitzoekt moet je rekening houden met verschillende dingen. Belangrijke punten bij tennisschoenen zijn schokdemping, stabiliteit en steun, draagcomfort en grip. Wanneer je rekening houdt met deze punten zul je sneller tennisschoenen kopen die goed passen. Een tennisschoen die goed past voorkomt veel blessures! Vanzelfsprekend bieden we bij Tennnisrackets4u.nl daarom schoenen aan in alle maten: voor kleine kindervoetjes of voor volwassenen. Daarnaast hebben we een keur aan zolen in ons assortiment.

De beste zool is namelijk voor iedere ondergrond verschillend. Dat komt omdat iedere ondergrond verschillende loopeigenschappen heeft. Harde ondergronden, zoals indoor, tapijt en carpet, vereisen een zool die niet te veel grip heeft. Vaak ziet u daarom gespecialiseerde schoenen met vrijwel profielloze zolen in dergelijke omgevingen. Met te veel grip kunnen gevaarlijke situaties ontstaan, bijvoorbeeld omdat u sneller ten val kunt komen. Daarom is het verstandig indoor tennisschoenen te kopen

Voor gravel en (kunst)gras heeft u daarentegen veel meer grip nodig om schuifpartijen te voorkomen. Geschikte zolen hebben daarom veel profiel en zijn gemaakt van iets soepeler en zachter materiaal.

Maar waarschijnlijk tennist u, zoals zoveel mensen, op banen met afwisselende ondergronden. Dan kunt u het beste kiezen voor omni-zolen (ook wel allcourt genoemd). Die zijn zo gemaakt dat ze onder alle omstandigheden optimaal presteren.

Ten slotte moeten schoenen niet alleen comfortabel zitten en functioneel zijn, maar ook mooi om te zien. Tennisrackets4u.nl heeft tennis schoenen in allerlei soorten stijlen en ontwerpen en van al uw favoriete merken. Daarom bestelt u bij Tennnisrackets4u.nl!

Tennisschoenen voor de junioren

Tennisschoenen junior kopen? Ook voor de jonge tennissers is er genoeg keus. Zo heeft Adidas een paar mooie tennisschoenen, de .. doet het erg goed. Asics komt met de .., een leuke schoen die … Bij Nike komen ze met de …

Tennisrackets4u.nl biedt van diverse topmerken tennisschoenen aan. Op zoek naar een tennisschoenen aanbieding? Wij bieden deze nieuwste modellen tennisschoenen aan tegen absolute top prijzen. Mocht uw favoriete product er niet tussen staan, of heeft u andere vragen. Mail dan naar info@hockeygear.eu voor meer informatie of een prijsopgave.