Ruim assortiment tennis producten Alle topmerken zeer voordelig! Altijd het juiste product beschikbaar

Mobiel menu

Tennisrackets, tennisschoenen, tassen en meer...!
DÉ ONLINE TENNIS WEBSHOP VERGELIJKER VOOR AL UW TENNISRACKETS, BALLEN, TENNISKLEDING EN MEER!

Tennis grips

Tennis grips

Resultaat 1–12 van de 39 resultaten wordt getoond

Tennis grips

Voor een trefzeker spel heeft u volledige controle nodig over uw tennisracket. Bij Tennisrackets4u.nl hebben we een uitgebreide sortering tennis grips, waarmee u precies die controle kunt beheersen. Als u wilt dat iedere bal maximaal effect sorteert, kunt u dat hiermee bereiken!

Als u merkt dat uw grip wat dunner aan het worden is en kaal of glad wordt, is het tijd om deze te gaan vervangen. Als u dat niet doet, kan het zomaar gebeuren dat u een bal mist of verkeerd slaat. En dat is vaak dan precies op een cruciaal moment in het spel. Bovendien is het al tal van spelers overkomen dat ze de controle over hun racket totaal verloren. Zo kan het racket zelfs uit uw hand vliegen en een medespeler raken, of de harde grond. Beschadigingen zijn dan niet uitgesloten.

Met zoiets simpels als een goede tennis grip kunt u dat allemaal voorkomen. Het is dan wel van belang om een passende grip te kiezen. Vaak zijn er twee soorten grips: de basisgrip en de overgrip. De basisgrip zorgt voor een optimale grip. De overgrip draait u daar weer overheen. Het voordeel van zo’n overgrip is de prijs: deze kosten vaak fors minder. Bovendien kunt u ze sneller en gemakkelijker vervangen. Let bij uw keuze op de stroefheid en de vochtopname. Beide zijn belangrijke eigenschappen voor een tennis grip.

Altijd de maximale controle over uw racket? Shop dan uw tennis grips bij Tennnisrackets4u.nl!