Ruim assortiment tennis producten Alle topmerken zeer voordelig! Altijd het juiste product beschikbaar

Mobiel menu

Tennisrackets, tennisschoenen, tassen en meer...!
DÉ ONLINE TENNIS WEBSHOP VERGELIJKER VOOR AL UW TENNISRACKETS, BALLEN, TENNISKLEDING EN MEER!

Tennisballen

Tennisballen

Resultaat 1–12 van de 221 resultaten wordt getoond

Tennisballen

Tennisballen zijn er in alle soorten en maten. Als u eenmaal met een kwaliteitsbal heeft gespeeld, wilt u niet meer terug. Tennisrackets4u.nl heeft speciaal voor u een extra scherp geprijsd assortiment, zodat u ook nooit meer terug hoeft!

Er zijn veel verschillende aspecten aan tennisballen te kiezen. Zo is de houdbaarheid van groot belang. Op de grootste toernooien ter wereld worden de ballen meerdere keren per wedstrijd gewisseld, maar dat is in het dagelijks leven niet houdbaar. Daarom zijn vooral drukloze tennisballen erg geliefd onder trainers. De levensduur is namelijk fors en de stuit blijft uitstekend behouden. Ze zijn het meest geschikt om te gebruiken op een wat zachtere ondergrond of op kunstgras.

Iets meer speelcomfort bieden vaak gasgevulde tennisballen. Dat zijn ballen van goede kwaliteit met plezierige speleigenschappen. Deze ballen slaan het beste op tapijt en gravel. Het nadeel is dat de gasvulling na verloop van tijd een beetje leegloopt, waardoor de stuit terugloopt.

Daarnaast bestaan er nog speciale stage ballen, die wat langzamer spelen en dus uitmuntend zijn voor junioren en andere beginnende spelers.

Wilt u graag spelen met de beste tennisballen voor de beste prijs? Winkel dan direct verder in de online tennisshop van Tennisrackets4u.nl!