Ruim assortiment tennis producten Alle topmerken zeer voordelig! Altijd het juiste product beschikbaar

Mobiel menu

Tennisrackets, tennisschoenen, tassen en meer...!
DÉ ONLINE TENNIS WEBSHOP VERGELIJKER VOOR AL UW TENNISRACKETS, BALLEN, TENNISKLEDING EN MEER!
PrevNext

Tennisrackets

Tennisrackets

Weergave van 1–12 van 192 resultaten

Opzoek naar een nieuw tennisracket?

Bij het kopen van een nieuw tennisracket komen verschillende factoren kijken. Wilt u een groot of klein racket? Een zware of een lichte? Bij Tennisrackets4u.nl is het vinden van het beste racket niet moeilijk. Dankzij een groot aanbod vindt u altijd wat u zoekt, het racket wat het best bij u past. Onze merken aanbod is groot, ook bieden wij verschillende maten en gewichtscategorieën. Ook voor de junioren is het aanbod groot.

Spelen met het juiste racket kan het verschil maken tussen winnen en verliezen, maar het bepaalt ook voor een groot gedeelte uw spelplezier en kan blessures voorkomen. Om die reden bieden we bij Tennnisrackets4u.nl een uitgebreide sortering van tennnisrackets aan in alle soorten en maten.

Het belangrijkste is de lengtemaat. Deze bepaalt u door recht overeind te gaan staan en het racket ontspannen langs uw zij naar beneden te laten hangen. Als u het racket normaal bij de handgreep vasthoudt, moet het uiteinde net de enkelknokkel raken. We bieden ook speciale kindermaten aan voor beginnende tennnissers.

Andere aspecten zijn onder meer de bladlengte, het gewicht en de gripmaat. Hierbij hangt het van uw persoonlijke wensen en uw speelstijl af wat beter is. Ook de bladgrootte is te kiezen, maar daarvoor geldt vaak: hoe groter, hoe beter. Het gewicht is mede afhankelijk van het gebruikte materiaal, zoals glasfiber of carbon.

Iedereen heeft een andere voorkeur als het aankomt op tennnisrackets, maar het is belangrijk om precies het tennnisracket te vinden waarmee u het beste speelt. Daarom heeft Tennnisrackets4u.nl standaard een uitgebreid assortiment waarin alle grote merken vertegenwoordigd zijn. Het is maar net wat uw voorkeur heeft!